Dostava

Prodajamo in dostavljamo vsem, ki radi pletejo in kvačkajo. Če vaša država ni navedena na seznamu pri registraciji, nam to, prosimo, sporočite in dodali jo bomo.

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 1-2 delovnih dneh po plačilu oz. potrdilu vašega naročila, razen v primeru višje sile ali dopustov, ki bodo objavljeni vnaprej na spletni strani. Naročila se bodo v takšnem primeru obdelal takoj ko bo mogoče. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev, vas prosimo, da nam le te posredujete na elektronski naslov: info (at) klopka si. Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041/740 235. Po predhodnem dogovoru in ob že plačanem znesku naročila na račun podjetja je možen tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. V tem primeru stroškov za dostavo ni, je pa potrebno naročilo predhodno plačati na račun podjetja. Prevzem z gotovinskim plačilom ni mogoč!

 

  Vrednost naročila < 100 EUR Vrednost naročila >= 100 EUR
Slovenija 4 EUR brezplačno
Druge države Vprašajte na info (at) klopka si

 

Za stroške dostave izven Slovenije, nas vprašajte na info (at) klopka si.

Kupci izven EU morajo k stroškom dostave računati še s stroški dajatev, ki jih imajo v svojih državah za blago iz EU. Ker nismo zavezanec za DDV, kupci izven EU ne morejo kupovati po cenah brez davka.