O nas

Kako se je začelo? V bistvu je spletna trgovina rezultat frustracij pri nakupovanju tovrstnih izdelkov pri nas. Ni tega, ni onega, "to se je včasih dobilo, zdaj pa ne več...," in tako naprej, sem poslušal svojo ženo in potem sva si oba govorila, da bi midva prodajala te stvari, ki jih nihče noče. Vedno je ostalo pri "bi". Do zdaj.

Glede na to, da tu in tam na forumih čepi kar nekaj nadebudnih entuziastk, ki pletejo in kvačkajo in se soočajo s podobnimi problemi kot žena, sva se odločila tej mizeriji narediti konec. :) "Pa poskusiva," sva si rekla in pred vami je rezultat. Upava, da ste z dosedanjo ponudbo zadovoljni. To bomo še širili in usklajevali z vašimi potrebami. Dobavitelje kontaktiramo direktno, tako da imamo tako zagotovljene primerljive cene in pa z njimi tudi dobavne roke, ki jih imajo, ki pa ne bodo vedno takojšnji - nekateri imajo vse na zalogi in pošljejo takoj, drugi imajo periodična pošiljanja na mesece, ipd.. V vsakem primeru se vam bomo po najboljših močeh potrudili priti nasproti.

Kar se tiče izbire izdelkov - v ponudbo želimo dati samo dobre in kakovostne izdelke. V praksi to pomeni - visoko kakovostne (a tudi dražje) volnene in bombažne preje, ki so večinoma naravnega izvora in imajo najboljše lastnosti voln (merino, alpaka) oz. so . Potem so tu pletilke, kvačke in ostali pripomočki priznanih proizvajalcev, za katere verjamemo, da so najboljši za vaš hobi oz. delo. Tudi pri širitvi ponudbe bo naše vodilo visoka kakovost in dober odziv strank.

Zaenkrat živimo in poslujemo samo na spletu, vendar je v planu tudi fizična prisotnost v obliki trgovine, takoj ko bo to finančno mogoče in upamo, da se potem tam tudi vidimo. Do takrat pa veliko užitkov pri pletenju in kvačkanju!