Politika zasebnosti

Spletna trgovina Klopka.si potrebuje za korektno izpolnitev naročila naslednje podatke:

Poleg navedenih podatkov se hranijo tudi podatki o preteklih nakupih in vračilih.

Vsi navedeni podatki bodo ostali znotraj spletne trgovine Klopka, ne bodo vidni drugim uporabnikom in se bodo uporabljali izključno za namene korektne realizacije naročil in vračil in ne bodo nikoli predani nepooblaščenim osebam.

Za varnost svojih podatkov mora poskrbeti tudi uporabnik spletne trgovine z uporabo ustreznega gesla in periodično menjavo le-tega. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

 

Piškotki (cookies)

Rešitev, ki jo uporabljamo za spletno trgovino, ne uporablja piškotkov. Vendar, ker nas vseeno zanima statistika obiska strani in po čem poizvedujete - to nam pomaga oblikovati ponudbo in prevideti povpraševanje (sezonsko, vremensko,...) in s tem tudi stroške zaloge, uporabljamo rešitev za vodenje statistike obiska Google Analytics, ki pa uporablja piškotke. Ti piškotki pa vsebujejo naslednje podatke: čas obiska, spletna stran, ki vas je napotila na našo stran in ali ste že bili kdaj prej v naši spletni trgovini.  V kolikor imate pomisleke, lahko v svojem brskalniku nastavite možnost, da preprečite uporabo piškotkov, in sicer:

Firefox:

Nastavitev: Preferences > Privacy > Tell websites I do not want to be tracked

Brisanje: Preferences > Privacy > Clear your recent history

 

Chrome:

Nastavitev: Settings > Advanced settings > Content settings > Block sites from setting any data.

Brisanje: Settings > Advanced settings > Clear browsing data

 

IE:

Nastavitev: Tools > Internet Options > Privacy > Block all cookies

Brisanje: